Friday, 23 November 2012

Seiras tapi tak seiras

Faheem Fayyad                Fayyad Faheem


Ya Allah..halus cekeding anakanda2 mama ni ha. Tak cukup makan ibu mengandung ke haaa. Heks. Ni sewaktu mereka umur 2 bulan. Dan gambar terbaru mereka umur 4 bulan plus plus (masuk 5 bulan next week). Alahaii..kecian tengok diorang kecik halus beberapa ketika dulu ni. Alhamdulillah, sihat walafiat memasing. Tak ingat pulak berat mereka masa ni. Kena check buku diorang lar kot. Berat diorang sekarang pun tak sure. Masa 4 bulan 1 minggu itu hari berat memasing dalam 6.3 kg dan 5.8kg. Yang the latest tak pergi timbang lar pulak (kat parents and baby support group di church).
Kalau tengok gambar diorang masa baru lahir tu, takut jer tengok, nampak sangat lar fragile. Tak sangka kami cukup berani handle diorang, bagi mandi segala. Mama doakan buat Fayyad Faheem, moga Allah memberkati dan melindungi korang..sentiasa sentiasa, amin.

p/s: tak nampak lagi tang mana keirasan mereka ni :p

1 comment:

Free TV said...

semua memberkati, benar-benar lucu dan indah, fara berbagi baik saya sangat menyukainya, dihargai

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...