Monday, 5 November 2012

Kalau la


Kalau la kita boleh apa yang diorang borakkan, kan seronok. Diorang ni kalau good mood, duduk bersebelahan atau bertentangan macam ni, memacam bunyi keluar. Tak tahu bunyi saja bunyi atau bunyi berborak. Hek. Sejak bebaru ni, memang dengar aja mulut diorang berbunyi. Bersahut-sahutan. Riuh jugak.  Kalau dulu, salah seorang jer akan berbunyi atau berbunyi bila kita ada depan dia sahaja. Sekarang ni bunyi diorang kalah kami yang berborak berdua ni. Memula dulu ingatkan diorang merengek2 nak nangis. Masa tu diorang tengok tv. Rupa-rupanya berbunyi-bunyi macam berborak. Semua bayi camtu kan. Kami jer ter-amazed memula. Harap maklum :p Kalau la kita faham baby language kan. 

3 comments:

Hanis MY said...

masyaAllah i'm amazed... faheem (the one on the right side) comei je senyum (harap2 tak salah hehe) u are one lucky mommy to have them!

azmina ibrahim said...

comel giler kan hanis? geram tgk! azmina tunjuk kat hubby, kitaorg gelak jerk tgk...alahaiiii...

fara said...

hanis, opss..yang senyum2 tu fayyad. sebelah kanan fayyad. dia nampak kecik pulak dalam video ni.

azmina, hehe..ada jer topik diorang ni nak borakkan, pantang diletak bertentangan.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...