Thursday, 4 October 2012

Bookends

Susah betul cari penghadang buku (penghalang buku?) = 'bookends' kat sini kalau kat kedai alat2 tulis. Kalau kat Mesia, di mana-mana jer senang cari. Tapi bila cari di online, memacam pilihan la pulak. Dah rambang mata. Nak beli yang keanak-anakan atau yang boleh buat hiasan di rumah tamu. Nak dihadangkan buku di ruang tamu, tapi buku kanak-kanak. Fenin mak.

 Di amazon.co.uk
 Cute!
 Best jugak kalau letak di office!

 Sesuai dengan tema animals je kan
 Antara kenan dan tidak
 Burung hantu memang jadi pilihan design buku - as wise as owl?

 Sangat berkenan, Laura Ashley dah tak kuarkan this design :(
 Antara berkenan dan berkenan sangat

Cute tapi kehaiwanan sangat :P

Sekian laporan shopping pada hari ini. Akhirnya diri ini beli je yang sedang offer di Laura Ashley. Murah, putih dan simple. 

1 comment:

Hanis MY said...

Semua pun cntik ish kalau kt sn maugeng dgn fara bab2 shopping ni

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...