Wednesday, 25 July 2012

Esok

Alhamdulillah..esok insyaAllah genap sebulan bayi kembar AF kami. Kami masih lagi kalut kalut menjaga mereka. Dalam sejam ke 2 jam sekali mereka bangun nak minum susu. Nak tidurkan mereka yang paling mencabar. Kekadang senang, kekadang bukan main cerah mata.. duk tengok jer kita ni..nak berperasaan tension pun tak jadi sebab renungan diorang. Kekadang memang tak menang tangan, sebaik mak ada untuk tolong itu ini. Tak dapat bayangkan bila dia dah balik nanti. Huhu..

Healthcare visitor datang setiap minggu setakat ini, cuma datang timbang berat sahaja. Fayyad (twin 1) baru masuk 3 kg, Faheem (twin 2) baru naik ke 2.5 kg semalam. Semoga Faheem cepat catch up dengan si abangnya. 

Aduhai..tak tahu nak cerita apa. Jom tengok gambar lar. 

Gambar baby tengah tu baby tua saya, beranak tahun 1981.
 :D
Ternampak keirasan kembar AF dengan ayah mereka.

4 comments:

Nurul Dahlya said...

more updates tau! blh tahu perkembangan tfk sekeluarga.. lya doakan yang baik baik sokmo untuk kita semua aminnn

Hanis MY said...

happy belated 1 month old AF twins, subhanallah walaupun kembar seiras tapi skrg dh mcm nampak srg ikut daddy srg ikut mummy lar..

Huda said...

Salam Fara,


happy to see both of them!!!Subhanallah...dah ade baby Fara skrg..cepat je masa berlalu..xsabar nak berjiran nti..ape erk no rumah Fara PT 28700??or PT 28900??

fara said...

lya: insyaAllah.. jarang jarang tapi ada jer kot updates nya :D

hanis: thanks,itular, tak seiras mana diorang walaupun memang kembar seiras.hiks

huda: heyy.. cemana nak get contact dengan huda ni. windu2! ada fb tak? hurm..lupa la plak address sendiri, 28700 kottt..hehe :p

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...