Friday, 8 June 2012

Wedding Anniversary

Dia buat surprise macam biasa, letak hadiah di atas kerusi kereta :D Atas kerusi kereta, bawah kusyen (sejak berbadan tiga ini, saya duduk bersandarkan kusyen) Bila betulkan kusyen, terkezut lar kan ada hadiah!! Kali ini surprise sempena ulangtahun perkahwinan kami ke sekian kalinya! :D Alhamdulillah sudah genap separuh dekad kami melayari bahtera ini bersama-sama - susah senang suka duka bersama, ehcey!

 Artis yang saya minat di UK ini

Breakfast kunun special 

Oleh kerana encik suami ada meeting dengan supervisor di pepagi hari dan kami ada pula appointment hospital selepas itu, kami layan breakfast di kedai kopi di High Street sahaja. Lama tidak berkunjung ke kedai kopi Costa. Oleh kerana summer, pepagi dah minum ice cold double chocolate. MasyaAllah, sedap betul (menyedapkan hati sebab tak dapat coffee ice blended, huhu). Maka breakfast tersebut dikira breakfast special sempena ulangtahun :p Boleh? Simple benor celebrationnya, yang penting tanda ingatan, ke guane?

5 comments:

Hanis MY said...

owh so sweet... happy anniversary u guys moga terus bahagia dunia akhirat... syoknya dp surprise

sejak akhir2 ni hanis minum coffee fara... tak tahan hehe... dah 2 weekends in a row pekena coffee i cup every weekend, weekend ni mcm teringin lg huhu...

fara said...

terima kasih for the wish. amin2.

iyekeee..dah minum dah coffee?? bestnyaaa. fara menahankan diri lagi. kekadang a few sips jer dari cawan encik hubby.

erma said...

dpt bayangkn camne awk terkezut tu...hihihi

fara said...

erma..hehe, mujur tak melatah jer tau!

erma said...

kalo awk melatah yg kat dlm tu pon melatah sama...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...