Tuesday, 12 June 2012

Gumbira

Gembiranya bila dapat tahu kawan blog/kerja dah bersalin dengan selamatnya. Semoga mummy Hanis sembuh dengan cepat dan mereka anak beranak dalam keadaan sihat walafiat. Tak sabar rasa nak chit-chat dengan dia!
Dalam kesibukan, terlupa nak ucap terima kasih kepada mummy Zayyan. Jutaan junjungan kasih kerana teringat nak belikan kita something for the babies. Moga lagi murah rezeki mummy Azmina kita yek!! Unik baju2 yang dia bagi tu, unik dari segi nak memakainya, tak terpikir lar pulak kami nak membelinya. Kebetulan pula, kami dah beli hat dan mittens yang memang matching dengan baju2 yang dia bagi. Marvellous gitu! (bila lar kita boleh bertemu yek di bumi UK ini? :p)



Minggu ini masih lagi bakal sibuk dengan appointment hospital hari-hari. Aduhai!

1 comment:

Hanis MY said...

Fara dear how r u? Tetiba teringat kat fara n twins skrg jadual blum stabil lg hehe take care n moga semua dipermudahkan insyaAllah ..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...