Sunday, 6 May 2012

Suprise!

Bulan April bebaru ni ada birthday kawan. Saja buat surprise kat dia. Plan baeeekk punya dengan kekawan yang lain. Idea kawan lain, saya tukang beli kek saja! Alhamdulillah menjadi. Kaum melayu Bangor ni memang suka surprise2 birthday party, kecil ka, besar ka, memang selalu buat. Tapi bila melayu dah berkurangan ni, tiada dah birthday party rasanya selepas ini, sekian ..

 
 Nyalakan lilin dari luar rumah si birthday girl

Tengok2 dia masih di atas, tunggu pula di ruang tamu 
(lilin tu memang bengkang bengkuk, harap maklum)

 Pasukan terjah birthday girl bersiap sedia mengambil tempat duduk

 Opocot, birthday girl terkezut

 Comel kan birthday cake??

 Simple yet happy

p/s: sekali sekala buat macam ni memang boleh releasekan tension belajar

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...