Thursday, 17 May 2012

Jepun mari!!


Hadiah dari kawan Jepun

Comel kan? Secomel puan yang sudi bagi ni. Terima kasih bebanyak buat Puan Hanis kiterrrrrr. Jasamu dikenang. Katanya ni jinbei, baju musim panas. Tak sempat pakai summer kat UK, kita pakai musim panas kat Mesia pula, insyaAllah ! Mana tahu, boleh pakai dan bersummer di Jepun? Fuyo, holiday yang marvellous namanya tu!
 Moga Hanis dan suaminya dimurahkan rezeki lagi dan lagi! Terima kasih tak terhingga. Comel sangat!! Tak sabar dipakaikan pada mereka one sweet day, insyaAllah, amin!

 
Google images - bebudak pakai Jinbei

2 comments:

Hanis MY said...

alhamdulillah dah sampai... terkejut den, siap buat entry lg... yg lawaknya lepas dah siap gam sampul surat tulis alamat semua kad pulak lupa nak letak adusss ampunnn huhu...

fara said...

hehe..iyeke.. takpe jer.. apa2 pun, thanks a lot!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...