Wednesday, 9 May 2012

Draw something on my tabby

Selain dari facebook, hobi saya mengodek-godek 'tabby' (nama manja tablet, huhuk) saya dengan melukis-lukis. Seronok. Biarpun kekadang tu main dengan kawan serumah sahaja. Dia pandai melukis, saya jeles, maka saya lukis yang extra-cantik dengan meniru apa-apa lukisan dari internet. Kekadang idea minda sendiri tidak sekreatif si dia. Hik!

Come, let's Draw Something! Gunakan jari sahaja! :D

Ini antara lukisan kami. Masih tak dapat lawan lukisan orang lain di internet..memang marvellous memasing. Teringin juga lukis beriya-iya tapi takut member tertunggu-tunggu pula, sekadar nak menjawab beberapa patah huruf sahaja. 





Lukisan orang lain dari internet 

From the website of The Best of Draw Something 
Sc20120415-222529
Yoda jer pun, tapi semangat!!


Nak lukis BEARD jer pun ?!?!

Laptop? Macam real. 

Comel sangat FURBY ini. 

p/s: kawan serumah tidak lagi aktif ber-blogging

2 comments:

Fara Chew said...

cantik2..

fara said...

Aah, cantik diorang lukis tu. Tak dapat meniru! :p

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...