Sunday, 22 January 2012

Kunjungan orang Scotland

Selalu sahaja mereka poskan gambar di FB mereka di Manchester, tapi mereka tak pernah singgah di Bangor. Kami terasa hati. Kami kecil hati. Hehe. Gurau. Tapi memang kami tegur mereka, 'alang alang ke Manchester, kenapa tidak terus ke Bangor, nak jumpa Maryam!!'. Hehe. Takmau jumpa mummy daddy depa, nak jumpa Maryam jer :D 

Akhirnya, tanggal 24hb Disember, cuti Krismas yang lalu, mereka datang jauh dari utara UK semata-mata ke Bangor, semata-mata untuk melepak di rumah kami. Baikkan mereka? Suka!! :D Kami pun memang tak kemana sewaktu cuti krismas kerana tiada idea. Lagipun, akhir tahun kemudiannya, kami akan ke London pula untuk kedatangan ahli keluarga dari Mesia.

Maka kami pun entertain mereka sebagai tetamu kehormat kami. Harap mereka puas hati dan puas tidur di sini :P Maryam dah besar! Kali terakhir kami melawat mereka, Maryam baru sahaja berusia 6 bulan, baru nak kenal-kenal dunia. Sekarang, dah petah. Comel sangat. Tapi sayang, tiada gambar kami bersama Maryam di dalam kamera kami. Iskhhh. 

 Taaatihh.. lebih dari tatih dah ni

Kawasan lawatan wajib

  
Ops, angin kuat betul di South Stack, Holyhead, Anglesey
 
 Aksi tegak walaupun angin dah tolak semacam

Haa.. kan angin dah tolak!

 
Maryam gabra sebab angin kuat sangat, kalah angin Scotland :P

Gambar wajib tetamu kehormat kami :D

Setinggi-tinggi terima kasih kengkawan, kerana sudi datang mengunjungi kami di desa terperuk ini. Jangan serik datang. Panjang umur, murah rezeki, insyaAllah kita berjumpa lagi.

2 comments:

Hanis MY said...

Teringn nk tgk pewot hehe...

fara said...

hehe.. segan lar ai!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...