Wednesday, 1 June 2011

Teringat kenangan

Selamat hari ulangtahun perkahwinan buat kami berdua! :P

Nak catat jugak something di blog pada tarikh ulangtahun ini. Sudah 4 tahun melayari bahtera bersama berdua, masih belum bertiga berempat berlima :p

Plannya nak menyambutnya di panggung wayang. Al maklumlah pertama kali menjejak kaki ke panggung wayang di negara orang ini. Makanya haruslah dibuat on a special day :D Kampung Bangor ni macam kampung saya di Mesia jugak, tidak berpanggung wayang, hik. So, berkereta setengah jam lah untuk ke panggung wayang terdekat. Bakal menonton pilem 3D, yang pertama kali buat kami juga. Hihi, couple yang agak ketinggalan zaman, dok gitu? :p

Semoga semuanya dilindungi Allah s.w.t.

Dikorek dari album fotopages

4 comments:

Hanis MY said...

Fara dearie...happy anniversary semoga bahagia dunia akhirat, sama2 kita doa ye moga lepas ni bertiga berempat bersepuluh ke amin2 hehe...have a wonderful day! bestnyaa tgk potc ke?

A.k.i.r.a ~ c.h.a.n said...

Happy Anniversary too Kak Fara.. semoga jodoh berpanjangan dan happy2 sokmo k?

Mrs. Amien said...

happy anniversary Farah!!! smoga kekal ke akhir hayat..

fara said...

hanis: moga2 ada rezeki untuk kita peroleh zuriat. amin. thanks for the wish. yep, tengok POTC, elemek, dia tetap hencem.

qila: thanks.. yeah.. sokmo2 lar kita hepi. :D

halida: thanks.. begitulah hendaknya buat amien dan halida juga.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...