Wednesday, 8 June 2011

Ketemu mereka juga akhirnya

Masa bank holiday bebaru ini, kami suami isteri mendapat kunjungan terhormat sahabat setempat kerja Mesia, dari utara UK. Kunjungannya seketika tapi dapat melepaskan rindu. Kali terakhir jumpa pun lebih lebih 3 tahun yang lalu. Anak daranya pun sudah hampir menginjak enam tahun. Petah dan bijak budaknya. Suka sangat borak dengan Tasha! Wish to see Kak M sekeluarga again, insyaAllah di Ganu nanti.
Si anak dara masih malu-malu awalnya

Menjamu mereka the best scones in North Wales

Anak dara makan eksrem ribena jer

Pier kebanggaan Bangor

'Tangan auntie brown, Tasha white'

'Tasha nak ambik gambar auntie and uncle la'

The next day before mereka pulang

Tasha jangan lupa auntie yerk! :D

p/s: Summer not yet feel like summer

3 comments:

Hanis MY said...

lawanyaaaaa baju fara....i very like! syoknya jumpa kak M, anak dara dia tu nampak smart sgt mesti speaking london tak hengat tu... cantik seme2 gambar model pom cuns... bila pulak ada rezeki hanis nk ke sana...

fara said...

thanks. pakai lagi baju winter ni ha, coz sejuk lagi.
yep hanis.. moga2 ada rezeki kita ketemu di sini!!

Zainur said...

Owh ini geng2 lectures umt :) bekas2 sensei saya :) patutlah muka familiar belaka ;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...