Wednesday, 23 February 2011

Baju raya

Bangor High Street

Masa saya tidak sihat bebaru ini, encik suami ajak saya jalan-jalan high street. Sebab katanya, boleh hirup udara luar dan boleh rasa segar. Saya kata, boleh juga shopping, cuci mata, terapi minda dan kesihatan ;)

Tapi memang lar menjadi sihatnya. Masuk je kedai, eventhough just window shopping tapi memang menceriakan diri la. Rasa sangat sihat. Rasa sangat segar. Belek baju sana sini, cuba kasut itu ini, perasaan memang rasa besttttttttt! Walaupun langsung tiada mood nak membeli.

Dalam ketiadaan mood tu.. tapi tup tap ternampak baju yang ala2 baju kurung moden berlip lap tapi bukan sepasang lar kan. Bajunya saja yang mereka pakai sebagai dress. Wah, saya berkenan. Sudut hati kata takyah lar beli tapi encik suami kata ambil saja lar, hadiah orang demam. Wah..orang demam pun ada hadiah. Grab terus. Tudung dan kain, kita cari kemudian sajalar.

Lengan baju berlip-lap

p/s: Raya lambat lagi kan? :p

5 comments:

azmina ibrahim said...

mana baju lengakp fara?...xpuas hati nk tgk jugak

fara said...

muahaha. alaa..takut nanti basi ar kalau tunjuk awal2. ;)

Hanis MY said...

ala...sweetnya en hubby hehe...
syoknyaaa dah sopim bj raya... i likeee... tak sabar nk tgk!

azmina ibrahim said...

kalau mcm nih, hanis xleh wat contest baju kurung da...nnti lps raye, tukar contest baju raya plak ;-)

fara said...

hanis: tunggu bulan raya nanti yek, tunggu fara lengkapkan ia dengan kain dan tudungnya sekali. hihi

azmina: hahakssss.. jom2, kita get ready for raya. hihi (awal benor)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...