Thursday, 2 December 2010

Teddy bear


I just bought a lavender-scented, warm new teddy bear!

I got it at half price - £8 only.

Its tummy smell lavender, just what I need, lembut untuk dipeluk juga. Actually kami mencari lavender aromatheraphy candle, tapi couldnt to find it anywhere, even at The Bodyshop. Kebetulan masuk Debenhams, we saw this at a cheaper price. Before this, teringin beli, tapi terasa mahalnya. So ape lagi, grab saja yang dimahu diingini ini. Ada yang lain, froggie, monkey, tiger, sheep but only this bear yang I berkenan.

To make it warm, need to put its inner cushion (ada karung flax seed inside its tummy) in the microwave for 1 to 1.5mins. After heat it up, letak balik dalam perut, itu yang kalau peluk, rasa warm jer dan baunya mengharum mendodoikan tidur.

p/s: winter time ini bukan saja buat perut lapar tapi juga meningkatkan keinginan bershopping. waduhai. sebab itu orang kata jangan shopping time perut lapar, semua nak beli :p


3 comments:

Hanis MY said...

eeeee bestnyaaaaaaaaaaa ada teddy huhu... betul la fara, thats why sebelum kuwa during weekend hanis sokmo makan kenyang2 dulu hehe, kalau lapa mcm2 nak, yg tak nak pun tiba2 rasa nk beli haha

azrul said...

nanti bila2 kita lapar, boleh aa jalan2 kat 'Apple Store' kat London... untung nasib dapat MacBook Pro... tak pun iPad... 8-}

fara said...

yerp2 hanis ..tu lar fara pun kekadang beringat juga pasal tu. tapi kekadang takde selera nak makan selagi tak bershopping. cemane tu?? hehe

encik azrul: jommmmm. make sure fulus pun ada lar. hihi

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...