Monday, 13 December 2010

Mandi bunga

Baru pertama kali rasa mandi berendam di negara omputih ni. Saja mencari ketenangan di hari minggu bebaru ini. Merasai berendam air hangat bersama wangian rose. Harum! Bau klasik! Romantis rasa! Lapang fikiran! Tenang jiwa! Selepas selesai, terasa darah mengalir sihat (psstt, psikologi jer tu). Selepas selesai mandi, badan disapu pula dengan body lotion, wangian bunga yang sama. Memang wangi, menikam kalbu! :D

Bukan mandi dengan bunga, cuma mandi dengan wangian bunga.


p/s: I'm so in love with its fresh and lovely smell of real rose.

2 comments:

An Aspiring Writer said...

awok e, mandi paka loccitane tuuu.. mahal dok? ada colleague paka loccitane gok dhumoh dia.. mmg semerbak wangi rumah dia...hmmmm!

p/s: syioknya dapat kesegaran dari bathtub kan?

fara said...

itular, try loccitane plok sebab boring dengan bodyshop.mahal lar juge tapi beli masa sale kat factory outlet, murah lar sket.
semerbak wangi rumoh dia? dia pakai pewangi rumoh ke?
p/s: yeahh..sungguh segar, tapi bukan selalu pun leh buat, adok mase.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...