Thursday, 11 November 2010

Press-on eye shadow



I saw this advertisement in the facebook. I google-d for it.
A creative and innovative idea. Seems very easy to use.
Tapi ada terbaca sedikit ulasan, ianya agak tidak sesuai untuk mata orang Asia, mata yang kecil-kecil. Yelar, pasarannya di USA. Mungkin kalau dibuat khas untuk orang Asia, lagi menarik. Mungkin sudah ada di pasaran Malaysia kerana Avon pun merupakan penjual produk ini.

Ianya dijual $20 bagi set nya yang 5. Lebih kurang, RM60 untuk lima kali application. Not bad.

Saya memang tak pandai bersolek. Nak pakai eye-shadow, ish memang sangat lar tak pandai. Dengan keadaan mata berlebam, kalau salah warna atau solek, makin lar nampak lebam. Akhirnya, rupa 'smokey eyes' yang natural saja. Hehe. Tapi kalau ada this kit, boleh lar bersolek sikit-sikit. :D









3 comments:

Khumaera Ismail said...

wow..mudahnye..maen lekat-tarik camtu je?? kagum---kagum--

mzhany said...

beshnyer nk jugak...sonangnyer...

fara said...

khumaera: hehe, i guess so. main lekat tarik ar kot. kreatif kan. ada jer diorang pikir nak mudahkan sesuatu.

mzhany: hehe..nak? itular. harap ada dijual somewhere. saya pun tak pernah jumpa kat sini.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...