Sunday, 1 August 2010

Hari minggu = Hari Jalan

Baru sahaja sampai rumah. Laptop yang menjadi sasaran. Facebook pertamanya. Makin hari, facebook tiada apa lagi yang menarik. Minatku hanya meninjau2 status kengkawan.

Kami baru sahaja pulang dari bandar L*landudno. Bersiar2 bersama kawan sekeluarga. Dah puas dengan pekan B*angor, ke tempat lain pulak lar kami. Bandar Llandudno memang selalu juga menjadi kunjungan kami kerana adanya ayam halal di pasaraya sana. Itu lar pilihan kami selain ke Manchest*er.

Niat window shopping dua tiga minggu ini adalah untuk mencari baju hujan. Mahal lar, (dia) besar lar (for me especially), tak cantik lar (i lar pemilih tu). Tapi tadi, akhirnya ketemu jua kami dengan windbreaker..fuh! Hujan dah berminggu2, tapi baju hujan barulah dijumpai. Harap hujan lagi lar selepas ni. Nak merasa baju baru. Hik. Harga baju2 tu pulak..mak ai ai..murah sangat. Kalah carboot! Apa lagi, grab saja lar. White for me (cepat kotorkah) and dark brown for him (the colour suits him very well). Nak beli warna sama tapi tiada yang sama. Tak sedondon lar kami. Takpe lar, sekolah lelain (apa kes?).

Kalau ini..tak payah raincoat. :p
Source: google pictures

Niat di hati suci murni nak wellies macam ni.. tapi tapi tapi.. taktau tapinya apa. I guess there's no reason for me to buy it. But I love it soo! Their people love to wear this during rainy days. Cute!! Love it!! (psss... love it sooo!!) Berapa kali daaa.
Love pink sooo!! :p

Ada heels!! :)

Sesuai dengan my white windbreaker kan? :D

Till next time peeps!

2 comments:

Hanis MY said...

nak tgk baju baruuu..mesti cunss

fara said...

hihi. takde lar cun pun. plain white jer. tapi takpe, nanti fara bergambo. tunggu ujan dulu, aci tak...hihi.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...