Tuesday, 24 August 2010

Biskut Lollikiss


Oh tak tak.. saya tak buat kuih raya :P

Saya order biskut. Oh tak tak..saya tak order biskut raya :p

Saya dan encik suami membuat order biskut comeil dari Mesia. Lollikiss namanya. Amat comeil!! Warna pastel seperti yang dijanjikan. Amat manis. Oh tak tak..saya tak merasa. Maksudnya 'sweet' dalam bahasa omputih.

Kami order dan minta Cik Cookies tersebut menghantarnya ke rumah ayahanda dan bonda tercinta di Gombak. Kami sangkakan Cik Cookies mahu menghantarnya melalui pos, tapi dia telah menghantarnya sendiri.. terharu sey! Dia bersusah payah mencari rumah mereka sehingga hampir waktu berbuka. Dah lar saya tak memberikannya nombor telefon tuan rumah padanya. Sebaik lar dia terjumpa jua. Kesian dia.

Terima kasih bebanyak Cik Cookies. Terima kasih bebanyak kerana menceriakan hari-hari Ramadhan kedua ibu-bapa mertua saya dengan hasil nukilan anda. Mereka teramat lar gumbira dan terkesima dengan suprise tersebut. Saya sukaa mereka surprised!! Mereka tak menyangka ia merupakan order dari orang UK khas buat orang Mesia. Sehinggakan ayah sangkakan Cik Cookies itu baru pulang dari Cymru, membawakan pesanan kami. Hek!

Cik Cookies bermurah hati berkongsikan gambar ini dengan kami.. Lalu, dapatlah kami berkongsi dengan kalian. Lollikiss yang cute arr buat ayahanda bonda yang jauh di mata, dekat di hati ;)

Love ayah, Love emak, Take care, From both of us ;)

2 comments:

A.k.i.r.a ~ c.h.a.n said...

kak fara!!

so sweet of you!!
qila pun rasa nak wat surprise kat parents qila gak!!

fara said...

qila. ihihi. akak yg 'manis'. thanks2.kui. itular qila, buat lar surprise tuk diorang. kak fara pun baru terpikir bebaru ni. sebaik org cookies nak ambik order ramadhan ni.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...